She blind her eyes not to see the truth

Med tiden har jeg forstått hvordan ting fungerer. Jeg vet hvordan et tre vokser, forstår meg på fotosyntese. Jeg vet hvordan man blander brunfage med maling, gult, rødt og blått.
Men er det noe jeg ikke forstår, som jeg burde, er hvordan hodet mitt fungerer. Hvordan jeg egentlig tenker og hva jeg føler. Men sånn er det altså ikke.

some say life is what it gieves you, some say life is what you do, I say life is everyhting around us

Det er så insane plagsomt å gå rundt med dette alle andre kaller usikkerhet. Jeg derigmot tror på at vinteren kommer til å gå skikkelig sakte og utrydde alt liv for meg.
Jeg merker det mere og mere, idag har det vært værst. Jeg vet ikke hvem jeg kan snakke med, noen som ikke bare svarer, så gjør noe med det, det er ikke sent, ååh, så trist, det skjønner jeg. Jeg vil at noen skal svare meg ærlig og si det er ALT FOR SENT! Si at det ikke hjelper mere, doper meg  ned og gjør meg lykkelig. Jeg orker ikke mere dette her, det er liksom så mange opp og nedturer. Jeg vet det er sånn livet fungerer, men skulle ønske jeg kunne spole tilbake og ta tilbake alt!  Helt fra startet av, fra første gang! Jeg klarer ikke se ting skje, jeg klarer ikke tenke meg noen andre, jeg takler det ikke akkurat nå! Og værst av alt, jeg klarer ikke slutte tenke, selv om det var min feil. 

Jeg føler så sykt mye press, jeg føler meg sliten og jeg føler meg ukonsentrert. Og takk for at du kom tilbake for å snakke, da jeg egenltlig trengte det mest, men det gjorde du jo ikke, du dro med en gang! Jeg skjønner ikke helt...
Gratulerer!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits