Er du fjern, eller er det noe du vil si?

Igår så var det pre-halloween. Jeg skulle egentlig kle meg ut som kakemonsteret, men fikk klaus i kostymet. Så da endte det opp med at jeg valgte å kle meg ut som farger, men etterhvert fant Kari og jeg ut at jeg heller var Art Nouveau. (En kunstbevegelsse, eller kunststil) Det var fett, har desverre ingen bilder ;(   

Men det var veldig gøy, spesielt da jeg tilfeldigvis så mange rare folk, rart det der på halloween. Ja, rosa lykter som lyser opp verden i rosa og danser til kids. 

Men så vondt det enda gjør. Faktisk. Nok en gang gnis det opp i ansiktet mitt at jeg ikke hadde rett!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits