Første akt, del to

Andre delen starter med at høstens fantastiske farer bare tullet med meg da jeg trodde på det som egentlig skulle være en lovet seier. Jeg skulle gå av med seieren og bare være herre over meg selv om alt det jeg hadde å tilby! Men sånn kan høsten være, den kan lure oss. Solen hjelper den, den danser bare på toppen av alt løvet, men hvorfor lar ikke bladene solen få trenge gjennom og blottlegge hele skogen!?
Enkelt, fordi den vil ikke. Jeg hadde heller ikke latt meg bli blottlagt, da ser jo alle alt ved meg og alle feilene mine, og alle de tingene som gjør meg til meg, og det som gjør meg flau over meg! Over skjlønheten jeg vet om, over tankene som bare er der for å stille spørsmål ved alt som jeg kan tenke på.

Desverre lar ikke disse spørsmålene meg i fred og jeg bare undrer over hvordan ting kunne endt annerledes!


Photo: Ilda Kucevic

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits