Første akt, del en

Høsten er så vakker, det er så mye man vil gjøre føles det ut som. Og nå erter liksom fargene oss ut siden sola skinner på bladene og skaper en stemning som er helt annerledes enn noen andre årstider, uasnett i hele verden! Jeg er en høst person skulle ønske jeg ble født på høsten, selv om vinteren er noe for seg selv, men høsten er liksom magisk!

Nå er det nesten ett år siden jeg ble forelsket, jeg er fortsatt forelsket i høsten! Jeg fant ut av det da, da alt ble litt mer fargerikt og verden ble et vakrere sted. Jeg må bare svelge stoltheten og fortelle det høyt til fargene, fortelle det høyt til alle bladene som faller ned og danser forran meg bare for å plage meg for å si, "hei, jeg er fri, det er desverre ikke du"

-Grethe Marita

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits