Nedbrytende aktiviteter

å har jeg gjort så mye denne uka. Har vært minimalt hjemme og føler jeg kunne lagt meg og tatt kvelden. Jeg er så sliten for tiden, jeg har så mange værv, er politisk aktiv, kulturelt aktiv og har to jobber pluss pianotimer og band. Tror jeg må legge noe på hylla, ta meg en fridag der jeg bare sitter hjemme, men da kjeder jeg meg. Jeg trenger litt ro, omsorg. Jeg har altfor liten fritid. F. eks idag var jeg på skolen, hadde skriveøkt og masse greier, kom hjem, etter tre kvarter måtte jeg dra til tønsberg for å være med på medarbeider infomøte for Get Focused. Jeg har klart å overlappe Get Focused og Kulturnatten i Larvik 13 november. Det kjennes ut som at jeg er en dame i 40 åra med heteslagene, jeg veksler på varme og kulde i ett sett. Men samtidig vil jeg ikke slutte med noe, jeg må bare huske å være mere nøye med maten. Heldigvis passer mamma på meg, så jeg spiser sunt og får i meg proteinene jeg må ha siden jeg er vegetarianer. Men jo, jeg vil ikke slutte med noe. Jeg vil bli bekreftet og vite at jeg er til nytte, at noen trenger meg og setter pris på det jeg har å tilføye i samfunnet. Dessuten gir alle disse tingene meg så liten tid at jeg får mindre mulighet til å tenke, og tenker jeg for mye ender det opp med å fokusere mye på negative ting.
Jeg er absolutt ingen negativ person, og er det noe som jeg tenker og må sette ord på, har jeg jo bloggen, og det er også godt å vite at noen leser og kommenterer.

Sånn, der kan du se. Det hjalp. Utrolig effektivt mener nå jeg, imorgen, sosialkunnskap fremføring og elevrådsmøte. Kos dere videre!!

Og en ting til, lovte religionslæreren min det. Prøver å sette igang en diskusjon om Hijab. Hva mener du om det?
Tror jeg skal skrive et egen inlegg om det.

4 kommentarer

Angel

19.okt.2010 kl.14:43

Spør meg om Hijab.

Grethe Marita

19.okt.2010 kl.19:46

Angel: Ok, hva syns du om Hijab?

Øyvind

25.okt.2010 kl.08:05

Så bra du er med på Get Focused. For det er der du bør ha fokuset ditt. Jesus er sannheten veien og livet. Lykke til !

Grethe Marita

28.okt.2010 kl.17:25

Øyvind: Det er veldig sant! :D Og trenger et ordentlig fokus nå, så jeg ikke sliter meg helt ut ^^

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits