Tanker om tanker og konsentrasjon

Jeg elsker å være konsentrert. Det gir en god følelse. Følelsen av å være helt for seg selv, innestengt i en egen verden. Men en verden som er like skjør som en boble, så hva som helst kan srekke den. For en vakker verden, men så trist den er så lett skadelig. Det er der du kan være deg selv, ikke bry deg om noen andre, ikke bry deg om deg selv engang. Bare det du holder på med. Sett på et dumt utrykk i ansiktet og konsentrer deg helt om, i mitt tilfelle, kunsten!Og noe som hjeler meg enda mer er å ha i øre proppene og sette på favoritt musikken min. Høre på alt, og bli insirert enda mere. Åh får et herlig liv det er å bare sitte å gjøre det du elsker i full konsentrasjon HELE tiden. Men heller ikke HELE tiden. Da kan man fort miste interessen.
Det er så lett å flyte inn i en egen verden når man er i det redde humøret, og samtidig er det så vanskelig å bli i det rette humøret.

Jeg elsker forresten høst, den er så drømmende, skulle ønske det ikke gikk lenger, ikke ble kaldere, ikke ble så mye teitere! Jeg vil ha sommer, høst og vår! Vinter er fint, men det er så kaldt, ubevegelig osv.

Tanker om konsentrasjon?
Njah...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits