Bare enda en tanke

Har du noen gang stått å ventet på bussen, eller sittet på vei hjem med toget og hørt på i-poden din eller mp3-spilleren, så får du en følelse, nesten som å være i en film, eller i en musikk video? Vell, det har hvertfall jeg, og da jeg sto og ventet på bussen i det helt perfektet høstværet kom on fire av Switchfoot på og jeg følte en litt tenkende, melankolsk følelse. Eller noe som gjorde at jeg følte en lengsel. Etter hva, tenkte jeg!? 
Det kunne vært mye, men også en redsel for å stå ved kanten av slutten og se ned på ingentinget. Kan dette være en mulig slutt for meg? Jeg følte meg plutselig småkvalm fordi jeg var døds redd og ville bare ha noen der som holdt rundt meg, ikke sa noe, men bare var der. Jeg trenger ingen fysisk kontakt, men det hadde hjulpet? 

Noe jeg har merket ekstremt i det siste, bare for å ha sagt det, jeg elsker å oppdage nye ting ved meg selv, eller nye egenskaper om du vil, noe jeg kan endre til det bedre, et bedre mennske! Noe jeg  ikke visste, men kanskje har blitt til ny egenskap eller forandret seg over tid. Uansett, jeg har merket at jeg bærer hat over ting og og personer. Jeg sier det aldri rett ut, men jeg har utviklet en negativ følelse som bare oser av meg når jeg snakker om, eller er med eller til personene. En negativitet som jeg ikke kan kontrollere og som har vist seg hos enkelte jeg stoler på.  Jeg vet ikke helt hva jeg kam gjøre, og det er absolutt ikke noe jeg klarer å kontrollere. Men jeg mener at alle mennesker kan endre seg så lenge de innser sine feil og faktisk vil det selv! Det er alltid en løsning. 
En fin løsning, si ifra! Men! Jeg klarer ikke si ifra om det aller viktigste, jeg vil ikke komme opp i drama, så da velger jeg heller å bygge opp et hat, som til slutt må få utløp på en eller annen måte!

2 kommentarer

beabeate

05.okt.2010 kl.10:57

Jeg får alltid følelsen av å være med i en film eller musikkvideo når jeg sitter på tog og har musikk i øra. ;-)
Det er en veldig fin følelse syns jeg.

Grethe Marita

10.okt.2010 kl.22:03

beabeate: Veldig fin, ja! Elsker det! :D

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits