Selvkontroll og dømmekraft

Du aner ikke hvor mange ganger jeg har holdt meg for å ikke si dumme ting som jeg kan ha angret på, gjøre andre ting som hadde gjrot en situasjon så rar i ettertid. Men seriøst, igår måtte jeg bryte med meg selv inne i hodet sååå mange ganger, hver eneste gang han sto i nærheten. Jeg aner ikke hva som gikk av meg, men jeg fikk en skikkelig trang til å bare gå rett bort til han og kysse han. Hadde det vært feil? Og var det egentlig en drøm?
Jeg aner ikke! Men det var en utrolig deilig følelse og ha LYST til å gjøre noe helt spontant! Jeg tror følelsen var det samme tilbake, men da vi sa hadet sto vi bare der. Akkurat som om vi ventet på at alle skulle gå, men jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, så jeg måtte løpe! Så jeg løp.

Noen andre ganger så ble det sånn at jeg stirret på munnen hans hver eneste gang han snakket. Hver gang han merket jeg stirret, snudde jeg meg fort, og merket igjen at han stirret på meg. Men jeg ble så lett distrahert av alt han gjorde, alt han sa. Det var veldig greit egentlig! Også skulle jeg hele tiden finne han, noe som var litt morsomt, siden han for det meste sto rett ved meg!

Men... jeg har så mye på hjertet. Så mye forvirring. Så mye lidenskap jeg vil dele med verden. Skulle ønske jeg ikke var så stengt inne i min egn trygge form. Jeg vil være impulsiv og et menneske som er full av kjærlighet og glød. Et så sterkt menneske at jeg kan stå for meg selv og folk kan si, hey, sånn er Grethe! Jeg vil at alle skal vre gladet, at alle skal ha det bra, men samtidig vil jeg være det selv! Jeg vil være lysten, lidenskapelig, glødende og så mye mere!


7 kommentarer

IKKE SLETT DENNE KOMMENTAREN!

Det er høstferie, for de fleste, og jeg vet at du har masse og dele med vi som blogger! Men, for at vi ska vite det, må du opp på topplisten, hvordan ska du det? LØSNINGEN ER HER!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=ines123

De fleste på topplisten gjør dette, vi lesere er lei over å lese de gamle bloggene på topplisten, vi trenger nye som deg!

HIV DEG MED!

susanne

03.okt.2010 kl.22:24

fin blogg :)
God natt!

beabeate

04.okt.2010 kl.11:53

Jeg har også hatt følelsen av å gjøre noe spontant som å bare gå bort å kysse en jeg liker. Det hadde vært fint, men som vanlig tok jeg ikke sjansen. For det kysset kunne jo ført til større ting som jeg kanskje ikke ville. Noen ganger tenker man for mye på konsekvensene, eller på hva man skal gjøre. Kleine øyeblikk.

Grethe Marita

05.okt.2010 kl.00:24

beabeate: Det er så sant, så absolutt! Men da om vi hadde gjort det, hadde det ikke vært spontant lenger, siden Spontanitet er kontrolerte impulser. Jeg vil bare gjøre det, ikke tenke! Drite i det som kan komme til å skje, bedre å angre på noe man gjorde enn noe en ikke gjorde! Så neste gang!!!! :P

Grethe Marita

05.okt.2010 kl.00:26

susanne: Tusen takk, setter pris på at folk leser, og ikke minst kommenterer, da vet jeg jo at det er NOEN som leser!

Grethe Marita

05.okt.2010 kl.00:26

Mai: Natta!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits