Fremtiden med frykt

Jeg har akkurat søkt inn på studiene nå, da blir det forhåpentligvis England, Psykologi med across the pound. Jeg vil studere psykologi og kriminologi, det høres veldig interesant ut og jeg er klar for å sitte å bare studere et fag som jeg liker og ikke tusen andre som skolen tvinger på deg. Så da, om ting går som planlagt så bor jeg i London neste høst, åh som jeg gleder meg!

Pustepause
Denne uken har jegprøve HVER ENESTE dag. Prveplanen min uke 39
Mandag: Historieprøve i industrielle revolusjonen osv
Tirsdag: Visuelle kunstfag 4 timers prøve, rom og lys
Onsdag: Religionprøve med Budhismen
Torsdag: Nynorsk skriveøkt
Fredag: Sosialkunskapsprøve
PLUSS at på mandag jobber jeg, tirsdag skal jeg på arbeiderutvalg møte på k1 og bandøving på Betania. Onsdag har jeg pianotime, torsdag er det jobb igjen og heldigvis reddes hele uken med at jeg skal møte Henrik Hasfjord og slappe av på Første etage med en god latte eller noe slikt!

Og i helgen så har jeg lyst til å reise til Skien, eller bare ha det skikkelig allright med noen hyggelige fjes! jeg mener, det er jo starten på høstferien og greier! Blir bra! Men siden jeg har det så travelt, tror jeg neppe det blir så mange innlegg, så da avslutter jeg her og går tilbake til 1700-tallet og den industrielle revolusjon!

Chats!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits