Ingenting og dårlig vin

Må bare forteller om en helt fantastik opplevelse med ingen andre enn Angel! Vi bestemte oss for å henge en dag, noe som har skjedd oftere i det siste, og som er utrooolig koselig hver eneste gang. Vi vandret hvertfall først rundt i byen og så dro vi til han. Han bor midt i Sandefjord Sentrum, i toppetasjen av en blokk-ting. Der satt vi, men klarinetten hans, en pakke med røyk og to flasker dårlig vin. Det var utroooolig koselig!  Vi pratet om alt og ingenting! 
Det er ingen andre mennesker enn Angel man kan prate med om ingenting, og samtidig ha så my meningsfult å si! jeg fasinerer meg over måten han er på! Skulle ønske jeg var sånn!

Denne hendelsen minner meg også om en annen, der vi møtte Frida og Ella på Passagen Café i Larvik. Etter ett par tre kopper kaffe og te dro vi til meg og snakket om alt og ingenting igjen, Angel satt med Gitaren denne gangen, og når vi ikke sa noe eller han ikke spilte noe, hørte vi på Portishead, noe som fulførte hele stemningen og alt føltes ut som en gammel 40-50-talls film! Ekstraordinært! 

For et par dager siden kom det en setning i tankene mine, men husker ikke fra hvor! 
"some friends stays for a reason, some only for a season" 
Hm, tenkte jeg, så tenkte jeg på alle vennene mine jeg har hatt de siste tre årene, så tenkte jeg på de som jeg enda ikke kjenner som kommer så lurte jeg på hvem er de som blir "for a reason"? Jeg håper Angel er en av de! Og det skal ejg sørge for at han er! Han er en av de beste vennnen mine, og han er en av de menneskene i livet mitt jeg setter mest pris på!  så tenkte jeg på de på skolen, de andre, hvem kommer jeg ikke til å se mere etter vgs? Jeg er jo blitt så glad i mange av de, så det blir trist å se dem dra, og kanskje  møte de om fem, ti år og snakke formelt til hverandre, spørre hvordan ting har blitt for dem, hvordan livet ble, om det ble som planlagt, og til slutt mimre om idag. Så før jeg syns det blir kleint kommer jeg med en unnskyldning om at kjæresten venter på meg i bilen og de gir meg nummeret og ber meg ta kontakt en gang i fremtiden for en kaffe, og forteller meg hvor koselig det var. Men idet jeg snur og går, vet vi begge at det neste gang vi ser hverandre er om fem-ti år. 

Men trenger det egentlig å bli sånn? Det er vell opp til meg! Regner jeg med! Jeg vil leve!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits