La meg ta deg med til byen min

Jeg føler meg helt ok! nei, helt fantastisk ok! I helgen var jeg i Oslo! Ilda hadde bursdag på torsdag, og vi tok oss turen for å feire hennes endelige 18 års dag! Vi, som de flotte menneskene vi er, utnyttet muligheten til gratis buss til Ikea og så til Oslo! Wow. Vi startet hele turen med shopping.
Første stop: Shangrila. Der, som vanlig fant vi mye kult! 
Så vandret vi opp Carl Johans gt og var innom alle butikker innenfor vår interesse. 
Hva mer? Vi ble sultne og stakk innom Sten og Strøm for å kjøpe litt for. Og then, mer shopping. Men la oss ikke ramse opp alt vi gjorde. Selve feiringen startet rundt 22, 23 tiden. Etter litt vors hos David, broren min så dro vi ut på byen. Det er første gang jeg har vært på byen i Oslo, og jeg vet jeg kommer til å gjenta det. Det var ekstremt festlig! Jeg mener, livet på Carl johan etter 23, er sykt bra. Hehe...

Wow, det var sykt kult. 

Hva jeg hadde handlet tidligere på dagen? Jo, egentlig ikke så mye, men noe. En døds fet Guns'n'Roses t-shirt på HM av alle ting! Sykt awesome! Bilder kommer! ;)

Men nå begynner jeg å lande litt, så tar meg en zigg før jeg legger meg. 
God natt alle små!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits