Regrets that made us confused


Det er så mye som enda ikke er sagt. Så mange steder jeg ikke har fått vært. Så mange ting jeg angrer på jeg har sagt, og ikke sagt. Så mye! Altfor mye! Desverre så mye at det gjør meg forvirret! Men disse tingene. Er det ikke mulig å få styr på alt? Er det bedre om vi bare kunne satt oss ned og tatt en prat. Mye av det vi gjør er bare av hastverk, vi tenker oss overhodet ikke om, og angrer, men vi kan fikse det, men noe må man gjøre fort. Man har nesten ikke tenke tid, noe som er trist, fordi noen ting bare faller ikke på plass med det samme, men sånn er det nå.

Jeg skulle ønske jeg hadde en slik en rewind kontroll som gjorde det lettere å angre på ting, å få det vekk fra verden! Jeg regner ikke med at noen får med seg noe av det jeg i det hele tatt poster, men det får nå være, jeg føler meg ekstremt priviligiert til å kunne skrive om absolutt hva jeg vil!

Tilbake til noe som bryr meg litt mere. Har du noengang følt deg sånn at du ikke klarer å spise, litt mere spesifikt? Sånn sommerfugler i magen følelse som bare gjør deg uvell, du klarer ikke spise, og siden det går flere dager uten å spise, så blir du bare enda værre pga mangelen på næring. Man blir kvalm, svak og føler seg som en mislykket ett eller annet. Det er virkelig ikke noe å anbefale! Øynene kjennes hovne, sånn som man føler det når man har sovet altfor lite. Men det var kanskje ingen god ide å drikke igår? Unnskyld! 
Skulle ønske jeg kunne sveve vekk! Vekk fra alt! Vekk fra ingenting, vekk, bare vekk! Dritt mennesker som skal bry seg så mye om alt det andre gjør, som skal stille dumme spørsmål om ting de absolutt ikke har noe med, eller kritisere og dømme om situasjoner de absolutt ikke har noe innsikt i osv! 

Ja, jeg angrer på mye! Men noen ganger er man får feig til å innrømme feil for andre enn seg selv, og det kan til og med være for sent! Jeg vil dra å banke opp noen. Drepe noen, forsvinne, komme tilbake, leve, ikke leve, gjennoppstå, sveve, fantastisk, vidunderlig, ikke tenke, ikke bestemme, ikke ingenting!Telepopmusik - ghost girl 
Jeg vil at dere skal lese teksten! Bare trykk her eller noe!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits