I'm sorry Mrs. Jackson, I am for real!

Hvorfor blogge? Hvor mange følger emd på hva jeg har å si? Hvem bryr seg egentlig? Ikke vet jeg, men jeg gjør det hovedsaklig for min egen del. Så I don't know.  Kanskje er det noen som plutselig finner meningene mine interessante og leser. Njah. Jeg vil få fram en skikkelig diskusjon, et heftig diskusjonsforum!! Eller noe. 

Hva tenker du akkurat nå?
Det er rart med oss. Vi bestemmer oss for å leve akkurat før vi sovner. Da tenker vi og bestemmer oss at nå skal jeg endre på en hel del av meg. Hvorfor akk da? Jeg pleier å tenke, imorgen skal jeg begynne å trene, være sunnere og flinkere til å hjelpe til hjemme. Skjer det? Hehe, ikke egentlig!
Det er så forundrende at man er sånn, hvorfor har ikke mange av oss samme viljen i det vi står opp som da vi la oss? 
Jeg liker å høre på musikk før jeg legger meg, hva med deg?


Noen som liker Jason Mraz', I'm yours eller Travi Mccoys Billionaire, sjekk ut denne søte karen, Jason Castro! Fra Idol America ellernoe, nå skal jeg ikke si noe med 100 prosen sikkerhet! Søt sang!

2 kommentarer

Alice

14.jul.2010 kl.00:03

Jeg leser! :) :) Begge! :) :)

Kanskje det er fordi man alltid får tenkt før man sovner, i større grad enn når man våkner? Man rekker å tenke på konsekvensene også, men når man våkner, er det glemt, og man får ikke brukt tiden til å bearbeide hvorfor man bestemte seg for det man bestemte seg for.

Grethe Marita

14.jul.2010 kl.14:30

Alice:Takk lykkepille! ^^ Ja, det er nok det. Skulle ønske jeg tenkte like godt på morgenen som på kvelden!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits