Regnværsdag

Idag er det den dagen du ikke trenger tenke på noe. Ta deg en god bok, f.eks noe av Paulo Coelho eller Suzan Collins og sett deg og slapp av. Er du ikke lese typen tar du å setter på en bra CD, kanskje den du netopp kjøpte, i mitt tilfelle, era vulgaris- queens of the stone age. 

Mitt ord mot dine er ikke sterkere, vi bare sitter her. Gjør vi ikke? Kaster bort tiden på data og andre ubrukelige ting! Her sitter jeg og snakker om å kaste bort tiden, samtidig som jeg gjør det selv. 

Men hey! Nå skinner sola litt igjen, og imorgen er det tross alt meldt fint vær. Det blir deilig!

Not so many days to go før Slottsfjell!! <3

Q: Skal du på noen festivaler???

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits