Summer, summer, summertime!

Jeg er offisielt kommet i sommermodus! Jeg våknet idag og var 100% sikker på at, hey, idag er det tirsdag. Og jeg kunne ikke komme på hvilken dato det var, at all!!  Heldigvis hjalp mobilen meg på rett vei igjen, men jeg ble litt sur, eller noe. Jeg fikk nemlig bedskjed at jeg måtte jobbe denne helgen, og derfor kunne jeg ikke dra på Skjærgårdsfestivalen, så jeg dro ikke, eller drar ikke. Men så får jeg plutselig fri idag, som betyr at jeg unne hvertfall vært på staverns festivalen. Men neida. Så heldig er jeg ikke. Men nå er det ikke lenge til årets beste festival? SLOTTSFJELL, JA! Det blir bra. 

Headlinerne som kommer er Kelis(us), Mew(dk), belle and Sebastian (uk), Donkeyboy (no), Zeromancer (no), og Carpe Diem (no). Om akkurat DU kommer så er jeg å finne i Kongebaren på torsdag og lørdag og serverer deg øl. 
Jeg er ganske heldig også, siden jeg får perfekt utsikt til kongescenen, der alle de store skal spille. Gleder meg veldig!

Da håper jeg vi ses på festivalen. :D Er du ikke meldt på? :Se her!!   
Lust tastes like tequila and love tastes like whiskey...Love burns for longer and warms you up on the inside and sometimes it makes you do stupid things. Tequila just makes you wasted.
quote: Jackson Rathbone

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits