What can I say?

Noen som har hørt noe nytt eller gammelt bra musikk i det siste? Ikke? Da har jeg to helt nye plater her som jeg mener er noe en burde ta seg litt tid til å høre. Den første er Eminem's Recovery, som ble gitt ut nå nylig. 22 juni. 2010.
Singelen not afraid har vell de fleste hørt? Da kan dere jo tenke dere at resten av plata også er ganske bra, mye i samme stil på tekstene.
Verdt å høre på?: Cinderella man
En annen sang som jeg ikke er sikker på om er på plata sånn i faerta er "Love the way you lie" med Rihanna. VELDIG BRA!
 

Next up ble gitt ut for mindre enn en uke siden. Vi har alle hørt starstruck, altså ingen andre enn 3oh! 3 
Plata ble gitt ut den 29 juni. 2010. Også noe en burde ta seg litt tid til å høre.
Selveste 30h! 3's Streets of Gold. Her har jeg enda ikke fått plukket ut en favoritt, men omtrent alle sangene er VELDIG bra! 


(Bildene er funnet på eminem's og 3oh! 3's hjemmesider.)

Da legger jeg meg fordi jeg er veldig trøtt, snæks!

-Grethe Marita :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits