Don't call my name!

Idag skal jeg på førpremieren av Eclipse, filmen av den tredje boken i Twilight sagaen. Det blir bra, gleder meg en del. Og hva mer? jo jeg gleder meg ekstra mye til imorgen, for da skal jeg nemlig til HOVE! Skal se Them Crooked Vultures og Dizzie Rascal. Såååå jeg gleder meg kan dere skjønne!

Jeg er litt shaky... hvorfor? Sikkert fordi jeg er så gira!!!!  ENDELIG får jeg sett favoritt bandet spille LIVE! 

Og en ting til. Til alle dere som reagerte på videoen jeg la ut, jeg vet det ikke er ekte den med Miley, men noen er liksom ikke like flinke til å kommentere med saklighet. Uasnett, jeg bryr meg egentlig ikke... Syns det var en festlig video, håpet den var ekte, men skjønte den ikke var det. Sånn, fårnøyd alle små?? 

en ting til sånn i farta! Noen som ser på Paraguay-Japan kampen? Om dere ikke gjør det, dere går virkelig ikke glipp av noe, var en kjedelig kamp, med 30 ekstra min og jeg regner egentlig med at Japan kommer til å slå Paraguay. Stakkars lille landet mitt! Men men...

Stikke nu på band-øving så prekas vi om noen dager når jeg er hjemme fra Hove!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits