Kritikk


Jeg kom plutselig over en sang til vår kjære blogger VOE! Først stusset jeg litt og skjønte ikke helt at hun hadde spilt inn? Jeg trodde jeg så feil. Men så går man inn på Spotify! All hail to Spotify! Og der er sangen. Don't talk to me...
Hei, jeg mener ikke å være slem, fordi jeg syns hun gjør en storartet jobb som blogger, men kanskje ta noen timer hos sang pedagog først?  Hun var ikke dårlig, men hvor mye det er blitt fikset på vet jeg ikke! 
Sangen var dessuten litt barnslig og dårlig tekst. Ikke noe vi ikke har hørt før liksom. 

Om dere vil høre og bedømme selv, finner du sangen på enten topp 20 VG lista, eller spotify!

Så over til noe SINNSYKT overraskende! Var innom  Kjetil Lundsteins blogg, også kjent som "The gigant" og hva fant jeg der. En video av Miley der hun synger med playback, men microfonen fortsatt er slått på, eller recorderen! FLAUT! Og at The gigant kunne skrive at hun var flink og pen osv, det stemmer rett og slett ikke. Ikke mye talenter der, nei! Uff...- Grethe M

8 kommentarer

Twine

27.jun.2010 kl.17:46

Sant du vet at folk har fikset på stemmen hennes? Leter du etter den på Youtube fra forskjellige folk, kan du høre hun har annerledes stemme :)

Mari

27.jun.2010 kl.18:30

Du er litt dum om du tror det er den riktig.

http://www.youtube.com/watch?v=4b0638rsMXY&feature=related

her er den ekte.

Idiot.

Maria

27.jun.2010 kl.22:31

Hvis du har drevet litt med musikk(??), så kan du høre at det er et lydredigerings program som vrir tonene her, ekte mennesker som synger falsk synger ikke så mekanisk falskt.. Du kan også høre at hun har pitcher på det ekte opptaket, altså et lydprogram som fanger opp surhet og gjør live-opptredner "finere", noe som nesten alle amerikanske musikere tyr til.. Jeg liker det ikke, men det er bedre en playback...Min mening:hun har talent, men musikken er kjedelig.

Grethe Marita

29.jun.2010 kl.17:23

Mari: Ja, jeg er kjempe dum! QQ Jeg vet det ikke er ekte! Jeg ble bare glad av det! Og det er veldig usaklig av deg å angripe personlig, idiot!

Jees....

Grethe Marita

29.jun.2010 kl.17:24

Twine: Ja, jeg vet det er fake! Slapp av :P Jeg glemte bare å skrive det! videoe gjorde meg bare litt glad!

Grethe Marita

29.jun.2010 kl.17:27

Maria: Ja, til deg og! Jeg vet det er fake!!! Jeg syns ikke Miley er noe flink live, men jeg vet hun ikke er SÅÅÅ dårlig!

Men nei, visste ikke om de forskjellige tingene du nevnte, men det sjokerer meg ikke, det er veldig typpisk amerikanere å gjøre alt finere.

(politisk: jeg mener nå vi her i vesten og resten av verden bare ser illusjonen av det virkelige amrika, vi får håper at Obama faktisk gjør det annerledes bra. Litt politikk da, selv om det ikke hadde så mye med Miley å gjøre)

Marthe

01.jul.2010 kl.14:21

lol, angrepet med balletak lsm.. HAHA

ble SYKT glad da jeg så videoen sjøl.. lå å rulla på gølvet her...

Grethe Marita

01.jul.2010 kl.14:34

Marthe: Haha xD Syk du er :P Ja, jeg ble sånn smålig lykkelig! :P

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits