Cooler than me?

Så så, sommerferien har startet, jeg besto på matte eksamen, heldigvis! Og har egentlig bare jobbet så langt i ferien! 
Jeg har ikke hatt noe mulighet til å sole meg :( Og har ellers kost meg. Det har bare gått litt over en uke av ferien, men det føles mye lenger. Vet ikke om det er bra eller dårlig? 

Jeg er egentlig mest sliten. Men onsdag tar jeg turen til Hove! Skal bare være der på onsdag, men er ikke så viktig siden det er Them Crooked Vultures og Dizzie Rascal jeg skal få med meg! Så det blir bra! Gleder meg som en bitte liten uuunge!!!

Fredagen var det 1. år siden min kjære Michael Jackson døde! Det føltes ut som kjærlighets sorg da jeg satt å fulgte med på this is it og alt det andre de viste på TV 3.

 Hvordan skal jeg komme over han når verden minner meg på det hele tiden? Ok, hva synes dere om den nye singelen til Miley Cyrus? Can't be tamed. Herming vil jeg si. Ikke sangen, men hele konseptet med buret og alt det der. Og etter hvem spørr dere? Rihanna ofc!   
Og vanligvis hører jeg sjeldent på The voice, men da jeg satte på kom det en sang som var ganske bra, Sean kingston-Eenie meenie, men MED hvem!? Joda, Justin Bieber! WHY? Hvorfor fant usher på å gjøre han kjent? Og jeg syns vi kan bytte Michael mot han. Sangen var liksom ganske søt, så er han med! Skuffa. Joda...

Så var det litt om VM! Noen som følger med? 
Nå er det 8. dels finalen, og det blir bare mer og mer spennende! Det blir gøy å se hvem som ender opp i finalen, Uruguay har gjort det bra i år, fårsåvidt har de fleste sør-amerikanske lagene gjort det bra i år... hm, spennende!

Q: Hvem heier du på?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits