My dear, my dear

Hei alle elskere, denne helgen var jeg i London. Første gang jeg var der, så var litt spennende, men siden det var en dagstur, var det også ganske stressende.

Jeg tok kjeeeempe mage bilder, men fyy, jeg mistet akkurat  SD kortet mitt i dette rotet i stua, så bildene kommer ikke, heeey,, har du sett. Der lå den under kontrollene :P  Men uansett, jeg skal legge de inn en annen dag , mamma maser om at jeg må spiiise!!!! -.-
Vell, her er det jeg hadde på meg i London da! Nesten hvertfall xD


Tunika fra Vero Moda
Sko fra H&M
Tights, have no idea!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits