Første dag for SOMMER!

Idag er det 1 juni, ENDELIG! er det nok en del som tenker, fordi jeg mener, det betyr ikke lenge til ferie og ORDENTLIG sommer!  Jeg gleder meg som en liten unge før jul!   01.06.210  For en deilig dato! Må virkelig si. Jeg vil også gratulerer Tyskland med velfortjent seier på MGP. Det var en kul sang, kom ganske overraskene, syns liksom ikke det er en MGP sang, så syns det var kult av Lena Meyer vant. Hun har jo kul stemme, og jeg liker sangen bedre og bedre hver gang jeg hører på den. 


Dette er da deby albummet hennes, syns det var mange kule sanger, men Satellite var best. Og My same som Adele har skrevet sang hun veldig kult. Bra CD, bra CD.

Ellers så har jeg funnet en ny dame, Josefin Winther som er kjempe flink,. Anbefaler å finne henne på spotify og høre mange av sangene hennes, spesielt Quiet, Spilt the milk og River. hun har veldig kul stemme.

Nå skal jeg ut i dette vakre været og kose meg, så er det band øvelse @ Betania. Kos dere alle sammen der ute. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits