Melodi Grand Prix

Sitter her å koser meg alene hjemme med MGP, har faktisk ikke fulgt med særlig i år, men så litt på semi finalen på torsdag som var, og måtte le av at Sverige ikke kom med i år, første gang siden? Aldri? 
Men hovedsaken var at jeg dømte før jeg hadde sett alt, jeg føler det nemlig sånn at om en type sang vinner det ene året, så hærmer liksom alle året etter i håp om å vinne. Men hei, i år så ble jeg overrasket over nivået, det var ganske kjempe mye braaaaa!!! Og syns det danse nr til alle landene var kult, den rett etter at stemme greiene ble stengt., da Madcon sang. 

hva annet?  Jo, litt kritikk, syns Norge ikke var spesielt bra, flaut! Og hun dama fra Norge som menger seg med program lederene i ny og ne, hater norsk-engelsk. Det er så flaut.

Syns det var kult at noen land som vanligvis er skikkelig harry, f. eks bosnia var bra i år, og Tyrkia var ikke helt seg selv, kjempe kult. 
Island får nok ikke mange stemmer siden de har ødelagt fly systemet vårt xD Haha, neida, hun var flink!
Atle Antonsen, haha <3
Vi får se hvem som vinner, har ingen personlig favoritt.Ellers så lurer jeg på om det er noen som vet hvor jeg kan få tak i slike, men septumringer, altså nesering, piercing, oksering, kall det hva du vil, men vil ha en slik piercing altså!
 
Hadde vært fint med tips gutta :)

Oi, et lite MGP innslag igjen, Wow, Danmark ligger godt ann så tidlig! Vi får se!

Det var forresten konsert idag, kongegata 1, så spilte tre band fra litt spredt rundt om i fylke, Tønsberg, Horten og Larvik. Det var da Middleman, Mercury Sun og Collapse. Var gøy, satt som vanlig og tok imot betaling, og så gjorde vi i arbeiderutvalget en god jobb denne gangen, vi "reklamerte" litt i lokal avisen: se HER
her er også bilde!
 Bilde av Sonder Bø, Simen Tanggård, meg og Glenn Johnsen. Det var et koselig bilde på jeg si, med Glenn i profil og greier.

Og til slutt, overrasket hvor jevnt det er mellom alle MGP finalistene, helt vilt hvor spredt det er blitt stemt i år...
HAHAHA, Norge sux!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits