Tøffe tider

Jeg vil bare beklage den dårlig bloggingen i det siste. Jeg har bare vært så ekstremt veldig stressa. 17 mai var kjeeeempe bra. Jeg var i Sandefjord city med venner. Men før Aida og jeg satt oss på toget så hadde vi en morsom situasjon på tivoliet i Larvik. Aida ville nemlig vite om det var åpent dagen etter og, men han mannen kunne jo ikke norsk, så da improviserte jeg med mine fantastiske tysk kunstskaper. "offnet, offnet, zu morgen" Ikke en 6-er akkurat. 
Jeg så på borgertoget, Russetoget ofc, og ikke minst, spiste jeg sukkerspinn <3 

Bortsett fra det satt vi oss på Pizza sjefen etter borgertoget og russetoget og spiste pizza, og når alle var mette så vandret vi litt rundt, kan si det ble en del bilder. Men gidder ikke legge ut alle. Kan legge ut et bilde av en liten gjeng som var med :)

Koste oss da! 

På fredagen før 17 mai var jeg i b-day hos Kari Malene my man! Stooor koste oss da, og satt ute og drakk vin og spiste kjeks og ost. Digg. Følte meg litt fransk inspirert atm. 


Frida og meg :)


Må selvfølgelig ha bursdagsbarnet her, Gratulerer med dagen som var, igjen!

Så kommer den kjedelige, men likevell stressende delen av uka etter 17 mai. På tirsdagen så tok Kari og jeg oss turen på skolen fra kl 10 og jobbet med matte til halv fire. Så kom den store dagen, matte eksamen. Jeg sov på bussen etter altfor lite søvn dagen før og var et nervevrak. Klarte å roe meg ned da jeg startet med del en. Det gikk så å si greit, men del to derimot var *piiiiip* vanskelig. Sick! Jeg håper det gikk greit. Håper bare ikke jeg stryker, for all del. Da er jeg screwed. Men men, orker ikke skrive mer nå az... se mitt siste bilde @lookbook.nu :) her!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits