Vi lever alle under samme himmel, men ikke alle har den samme horisonten

Jeg skal bare være litt teit nå tenkte jeg.  Jeg har helt fantastiske nyheter å meddele...jeg kom opp i Matte eksamen!  Just my luck! Jeg føler meg bitchslap'a! Auch! 
Slik var det, igår, den 12. mai klokken ni ble listene hengt opp. Da Kari forteller det at 1sty, altså samme linje, men første klasse, hadde kommet opp i matte, og jeg ser at det er sååå mange som har kommet opp, tenker jeg YES! Jeg blir nesten overlykkelig av tanken på at da er sansynligheten liten for at jeg kommer opp. Men hva skjer, jo, på listen sto det...
Grethe Marita Pettersen, 2sty
Praktisk Mat og ett eller annet bak det.
Jeg trodde jeg ble slått i trynet av et long board....  Dritt altså!!!
Men hva kan jeg gjøre da?

Det jeg da bestemte meg for var å sitte å pugge hver eneste dag frem til onsdag. Skal unne med litt fri på mandag siden det da er 17 mai, men ellers blir nok hodet mitt helt matematisk ødelagt!
Jeg vill myyyyye heller ha kommet opp i TYSK! Av alle ting, heller det. Så nå tok jeg meg en times pause for å spise og skrive her fra matten, men må nok tilbake til den... jeg dør!
Ang tittelen, eller overskriften, jo, det er flere som kom opp i matte, men utrolig nok var det veldig mange som ble GLADE!!! for det....ikke spør meg, jeg ble ikke særlig glad!


Peace out lovers! Kos dere under samme himmel.

2 kommentarer

Maria

13.mai.2010 kl.16:41

utrolig fin blogg å se på! nå har jeg ikke tid til å lese,men slenger deg på bloglovin og følger med:)

Grethe Marita

14.mai.2010 kl.16:02

Takker ^^
Skal prøve å skrive oftere!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits