But I am an old lady now

Jeg sitter å ser på tv i det jeg ser en hudkrem reklame dukker opp. Det er en pen dame som sikkert er i midten av 30-årene. Hun har kun noen få, nesten usynlige rynker i øyekroken og to helt vanlig smilerynker. Det hun sier til verden er at hun anbefaler denne kremen fordi den fjerner alle rynkene. Hun sier, mine rynker, hvilke rynker? 

Så kommer det jeg mener om dette. Helt latterlig. Jeg mener ikke at vi jenter ikke skal ta vare på utseende, jeg sier bare at når vi først blir eldre og får rynker som i mine øyne og i mange andres er et vekkert tegn på visdom. Når du er 30, skal du oppføre deg og te deg som du er tretti, ikke 16 eller 20. Vi skal vokse opp med stil og stolthet over aldringen vår. hvorfor skal menn være så vakre når de eldes mens vi liksom bare er stygge...


At mennene går fra oss fordi vi ikke er like atraktive som vi en gang var er bare deres tap, eller omvendt. Det er helt stupid. Vi blir bare eldre på utsiden. Vi blir ikke eldre på innsiden. Jeg merker et lite tegn for protest i uttrykket ditt, men nå skal du høre. Vi blir ikke eldre, vi bare modnes. Ett bevis er øynene våre. På utsiden ser vi på en annen person, men i øynene vil vi alltdi være de samme. Øynene våre er speilene til sjelen.

Alle disse tankene kom opp da jeg så på benjamin button og Daicy sier det til Benjamin, så kommer den teite reklamen og jeg bare irriteres over alt dette tåpelige. Og ikke nok med det, så forteller jeg dette til mamma og vi starter en diskusjon der hun er mot meg fordi hun mener at hun kan kle seg akkurat som hun vil. Hvem snakket om henne og hennes klær? Det sier litt om hennes egen selvoppfatning.... kvalmt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits