Vår og lopper

Hei. Jeg har endelig klart å komme i gang med et normalt liv igjen etter at jeg har flyttet. Rommet mitt er strøkent, det eneste som mangler er piano mitt som fortsatt står oppe hos pappa, så er det kanskje behov for noen hyller til cd'ene og bøkene mine. Så jeg venter da på loppemarket. Og nå er det jo vår, så da er det vell masse loppemarked på gang. Si gjerne ifra om det er noe i nærheten av Larvik, Sandefjord området!
Jeg elsker loppemarked, og skal nok ikke bare handle hyller, jeg elsker f.eks å finne vesker og belter. Dess kan man finne utrolig fine klær. Æsj, tenker du kanskje, men har du noene gang kjøpt på en brukt butikk. Fretex i Oslo eller kirkens bymisjon? Det er akkurat det samme. Bortsett fra at man kan prute! Åh som jeg elsker våren!! Bortsett fra det så vet jeg ikke hvor mye tid det blir til blogging de neste dagene. Imorgen og fredag er det heldagsprøver i tysk og norsk muntlig, og på lørdag jobber jeg og så har vi konfirmasjonen til lillebror på søndag. Det blir nok koselig! Skal huske å lade kamera mitt før det.
Fred ut tapere! ;D
2 kommentarer

M and Dee

22.apr.2010 kl.10:39

Fint bilde av deg, liker måten du sminker øynene dine :)

Always and forever -M and Dee

Marthe Sandene Olesdatter Aske

22.apr.2010 kl.11:36

Si ifra om du finner loppemarked, jeg er med! :D

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits