Beklagelser i deilig påskevær

Jeg vet jeg har vært kjempe dårlig til å blogge. Har vært syk nesten i hele ferien, noe som kanskje ikke gjorde så mye med tanken på været her i Larvik. Dessuten så kome jeg på at det er jo tross alt min blogg og jeg skriver når det passe meg. Mamma kom hjem på torsdag kveld etter tre lange måneder i Paraguay, så det var deilig. Jeg fikk masse gaver av henne, bl. annet Armani code parfymen, min parfyme med andre ord. Og det passe veldig bra med tanken på at den andre var tom, for lenge siden. Også fikk jeg masse nye kule vesker, ikke vanlige vesker, heller noe mange ville kalt hippie vesker siden de er så fargerike og indianer-made. Jeg elsker de!! Har tusen og er enda ikke lei!!!!

Ikveld blir bra uansett. En av mine beste venninner skal feire sin 19 års bursdag, og det blir bra. Det eneste kjedelige var at polet var steng idag, og det visste jo ikke jeg og måtte derfor nøye meg med Tuborg. Men det får duge, selv om jeg helst da ville hatt Pasoa eller hvertfall Corona. Til alle som ikke er spesielt glad i øl bør smake Corona før de bestemmer seg helt for at det er æsj. Men personlig er jeg en mer vin- og liquor-person. Men det er meg.

Ellers så kan jeg fortelle om en shoot jeg hjalp til meg å ta bilder for. Sara, min fantastiske venn som skal prøve å komme inn på en sminke skole i Oslo skulle ta noen bilder av Malin som hun da brukte som modell. Det var gøy. Det hjalp mye at Malin er så fotogen og at jeg bare beordret rundt uten å få klager. Syns mange av bildene ble veldig bra, her er en smakebit, så får vi krysse fingrene for Sara, og håper de liker bildene :)

Om dere lurer på hvorfor hun er sminket som et dyr, var oppgaven å vise flere sider av det du klarer og være kreativ. Og det Sara bestemte seg for da var å bare gjøre noe helt annet enn det hun tidligere har gjort. Syns hun er kjempe flink.Det er copyright på bildene, Grethe Marita Ayala Pettersen.
Bilder tatt med Nikon D3000 av meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits