UKM helg med mer

I helgen så har det vært UKM Kick off på fredag etterfulgt av UKM Larvik, bymønstringen. Jeg må si at jeg er ganske stolt over å ha vært med å arrangere en så vellykket kveld på kick off'en og selvfølgelig går all æren til Glenn som fikk det hele i gang. Det var en kveld for musikk rett og slett.  Veldig koselig. Jeg var der, og min kjære var der, og hu var der..gode tider. gode tider...
Så var det lørdag. Malin og meg begynte å "øve" på dansen vi skulle danse på ukm på morningen. Altså med "øve" mener jeg gå gjennom det vi så smått husker fra all fyllen som er geniet bak denne så absolutt ikke så gale dansen. Det var så morsomt. Så helt vanvittig gøy. Tror jeg aldri har hatt det så morsomt på scenen før! Konge!        
      


Malin til venstre meg til høyre. Vi så helt spacet ut med solbriller og onepiece! Amazing. Tror jeg aldri vil oppleve noe sånt igjen.... Så vi danset altså til MGMT med Kids. Det er jo blitt sangen "vår" og dansen er helt original laget ut fra svevende høyder og rus. Vi kom da ikke videre med dansen, noe vi heller ikke trodde eller håpet å gjøre. Det var mest for kicket! MEN...jeg kom videre med et bilde. Har desverre ikke noe bilde av det men kan si så mye at det er i A2 format, akryl, surrealistisk/impresjonistisk. Jeg var veldig fornøyd. Så next up blir da Fylkesmønstringa, og kanskje til og med helt til UKM festivalen? Who knows?...
Det var også da selvfølgelig mange andre som hadde det gøy på scenene. Bl. annet var Karsten konferansier, fantastisk. Og mange av bandene var dødsbra og rap og sang. Utrolig! UKM er virkelig noe for seg selv, og jeg kan nesten ikke vente til neste år!


Noen bilder fra kick offen, beklager elendighets kvalitet på bildene, men jeg er en nybegynner med speilrefleks kamera og er fortsatt under opplæring :)
Natta da, alt for denne gangen. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits