Herligt

Har skjedd mye eller? Joda, forrige helg var det UKM Sandefjord, idag var det UKM Kick off Larvik på Kongegata og imorgen braker det løs. Alle som bor nært og fjernt, jeg anbefalersterkt med tanken på at kick off'en idag har vist store talenter og morgendagen vil bli bra. Og ikke minst skal Malin og jeg DANSE! Ja, du leste riktig. Jeg skal faktisk danse, i One piece, og vi er helt meningsløse med både dans og navn, så vi kalte oss for noe så kreativt som "The New Asian Onepieces", originalt!

Også så jeg gjennom noen bilder fra forrige uke eller noe. Da var jeg hos Alice, aka lykkepille, og vi gjorde egentlig ingenting. Men da vi skulle lage mat, så oppdaget vi en liten luring langt bak i kjøleskapet. En Lett-rømme som gikk ut 25 januar 2010. Digg! Så, her er egentlig noen bilder som forklarer mere enn ord, ekkelt.

Alice så bare på datoen og kastet den, men da hun var på do tok jeg den opp igjen, og åpnet ned da hun kom tilbake. Hun stelte seg på andre siden av rommet, bokstavelig talt, og der stod hun. Ikke særlig deilig må jeg innrømme!!Veldig ute av datoen kan man si!
Noen gang opplevd noe lignende eller værre? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits