Stress og uteliggere

Idag har dagen bare hvert ganske stress, samtidig som ikke. Hadde norsk, og  etter klager på lærer  uten respons, sendte vi et brev. Og det brevet hadde nådd helt fram til læreren det gjaldt. Jeg vil ikke si det var dumt, kanskje hun skjønner litt mere av hva vi pøver å utrykke uten å kunne sette anmerkning eller gi meg nedsatt fordi jeg tørr å si imot henne. Store store irritasjons momenter som jeg ikke klarer å holde kjeft for. Utenom det har jeg vært i diverse møter med den kulturelle skolesekk (http://dksvestfold.no/) og vi i styret sånn ca avgjorde hvilke arrangementer som vi velger til neste skoleår. Så til alle dere som går på SVGS vg.3 får desverre ikke denne muligheten. Men alle andre kan jo glede seg, fordi det blir nok ekstremt bra.

En morsom artikkel jeg kom over på NRK banden var denne: http://www.nrk.no/banden/uteligger/. Det er vell ikke direkte en "morsom" artikkel, men det viser litt av hvor opp ned og helt på trynet (egentlig) verden har blitt. Jeg er en av de idiotene som støtter dette, men denne kinesiske mannen er ikke annet enn fantastisk. Og jeg må si meg helt enig når moteeksperter som uttaler seg på moteblogger osv skriver at denne mannen er et moteikon omtrent bokstavelig er plukket opp fra gaten. Seriøst, han er bare til å elske!
Her et bilde hentet fra nrk/banden.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits