Warmth of an other heart

I det siste har jeg vært veldig avsperret fra andre, føler jeg. Jeg har mange muligheter, men griper ikke etter dem. Jeg tenker jeg trenger en dvale fra verden, men samtidig kan jeg ikke det, i og med at jeg er blitt ganske glad i min lille hverdag hvor jeg deler alt med mine kjæreste kjære, og selvfølgelig han. 
Vi tenker at ingen andre kan se oss, men samtidig så føler jeg hele tiden at alle kan se rett gjennom meg. At jeg egentlig ikke er en så stor løgner som jeg trodde jeg var. 

Verden har blitt så vakker. 


Jeg kjenner jeg føler meg klar for sommeren, og for en enda vakrere tilværelse! Jeg håper jeg fortsatt deler hverdagene mine med de jeg elsker, og jeg håper så inderlig at alle vil dele den med meg.4 kommentarer

Heidi

09.mar.2010 kl.21:24

Fint innlegg :)

Stine Maria

09.mar.2010 kl.21:37

hva mener du med at du er en løgner ? huh!

Grethe Marita

17.mar.2010 kl.21:01

Stine Maria: Egentlig vet jeg ikke... jeg bare følte for å skrive det :P Vi er jo alle løgnere. Vi utgir oss ikke alltid for å være oss selv ;)

Grethe Marita

17.mar.2010 kl.21:01

Heidi: Tusen takk, beklager sent svar :)

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits